Снимка: Булфото
fallback

Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов дебютира за Верона в мача срещу Сампдория от четвъртия кръг за Купата на Италия. Стражът започна титуляр и игра 90 минути, но не успя да предотврати загубата с 1:4 и отпадането от турнира.

За Михайлов тове бе първи официален мач за Верона, след като премина в състава през лятото от Твенте. Треньорът Мандорлини направи доста промени в състава и даде възможност на резервите да покажат какво могат.

Сампдория вкара два гола в рамките на 5 минути във вратата на българина. Генуезците откриха в 15-ата минута когато Поулсен центрира и след рикошет топката попадна у Сансоне, който от около 10 метра разстреля Михайлов.

В 20-ата минута резултата вече беше 2:0. Сампдория отне топката в центъра и Петаня стреля към далечния ъгъл. Михайлов успя да избие, но Бярнасон бе точен с добавката на празна врата.

След паузата Верона успя да върне един гол и да запази надежди поне за продължения. Мартиньо центрира и Лонго с невероятно воле прати топката в ъгъла - 2:1.

Но надеждите на Верона бързо умряха. Домакините вкараха нови два гола в края на мача. Първо Кръстичич отне топката от последния в състава на Верона и пробяга сам повече от половината терен, за да се озове сам срещу Михайлов. Мощният удар под гредата нямаше как да бъде спасен от българина.

В 88-ата минута Михайлов пусна и четвърти гол, за който отново няма вина. Защитата на Верона остави съвсем сам Петаня, който продължи топката наляво за Ренан и от няколко метра той разстреля вратаря на Верона за крайното 4:1.

Сампдория продължава на осминафиналите за Купата на Италия, където ще срещне Рома. За Верона пък това бе четвърта поредна загуба във всички турнири.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 10 години

Хайде на хаирлия да е! ;)Какъв ***-*** се е направил този човек с тези татуировки!П.п. Твърдо съм убеден, че човек нашарен с татуировки или е перко или има висока степен на долнопробност, простащина, т.е.

10

фен

преди 10 години

...и болни родителски амбиции. то само като му погледнеш одрасканите ръце приличащи на упражнителна тетрадка на първокласник си мисля ,че само Мама Божка може да го уреди у "Локо-Мездра" да играе

9

фен

преди 10 години

Абе то момчето не е виновно-просто бърка футбола с чалгата. Има си и татко Владика, ама и той един Владика..... Много ми напомня тая работа на Тато и Владко от славното ни минало

fallback