Димитър Бербатов получи похвала от мениджъра си. Снимка: Reuters
fallback

Новият мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн остана много доволен от играта на Димитър Бербатов при загубата от Тотнъм с 1:2.

Българинът записа силни 90 минути и изпусна няколко ситуации да вкара, въпреки че в деня на мача агентът му Емил Данчев направи изказване, че българинът иска да си тръгне през зимата.

Мюленстийн му гласува доверие, макар и да има слухове, че двамата са в лоши отношения още от времето си в Манчестър Юнайтед.

"Мисля, че той бе феноменален в начина, по който водеше атаката ни. Качествата му се виждат. Никой не го познава по-добре от мен, защото съм работил с него дълго време", заяви холандецът.

"Не искам да коментирам думите на агента му, защото най-важното е, че той е играч на Фулъм. Жалко, че не взехме нещо от мача, тъй като играхме добре. Поисках от играчите вдъхновено представяне, с което да спечелят обратно феновете ни и те го направиха.

Не искам да гледам негативно на нещата, така че ще се стремим да извлечем положителното от това представяне”, каза още Мюленстийн, чийто тим остана в зоната на изпадащите само с 10 точки.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

maora

преди 10 години

Berbalin e putnik !!!!!ili Sputnik Na tozi menager nomera ne minavat. Ama sega Fiorentina I Juve gi nema veche. Balerina takava prevzeta !!!

fallback