Общ преглед
Зрителите на "Музикална академия" пратиха Дичо за втора поредна седмица на елиминация. Той от своя страна "взе" със себе си Стенли, който за първи път ще се изправи в двубой за оставане в шоуто. Журито посочи Прея като най-слаб изпълнител на вечерта като имаше леки колебания между нея и Георги. Така тя стана третата застрашена да бъде изгонена от академията.

Според журито Дичо беше по-добър от Джон Траволта при изпълнението на парчето You are the only one that I want от мюзикъла "Брилянтин", но публиката реши друго като му даде само 6% одобрение. Дичо изпълни в тандем с Катето Евро и песента "И замирисва на море".

Стенли пък изпълни Jesus Christ Superstar, докато бившият му съотборник Коцето-Калки умираше разпънат на кръст. Актрисата Стефания Колева се присъедини към него за второто му изпълнение на Лили Иванова "Без радио не мога".

Прея извиси глас на Mamma mia, но според Фънки доста фалшиво.

За четвърти път в шоуто на първо място се класира Поли Генова, което я превръща в един от най-сериозните кандидати за наградата от 100 000 лева.

Продължава напрежението между Кичка Бодурова и хореографката - Галя от "Сатен". Певицата не скри, че трудно  работят заедно, но им се налага, заради шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар