Снимка: Булфото
fallback

Водач на товарен автомобил загина при катастрофа на Прохода на Републиката, съобщават от полицията във Велико Търново.

Сигналът за произшествието е получен около 9.20 часа тази сутрин. По първоначална информация товарен автомобил „ДАФ” с бургаска регистрация, с прикачено полуремарке, се е движел в посока от Велико Търново към Гурково.

В района на с. Мишеморков хан автомобилът се е отклонил от пътното платно и се е преобърнал встрани от пътя. В следствие на удара водачът е загинал на място.

Катастрофиралият автомобил не пречи на движението на останалите превозни средства, отчитат от полицията.

На мястото има екипи на „Пътна полиция” при ОДМВР – Велико Търново и РС „ПБЗН” – Велико Търново. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ахмед

преди 10 години

аве простаци този мъж ми е колега и приятел и е 72 набор автомобила е изряден а когато тръгнете с вашите каруци се замислете,че когато тръгнете да изпреварвате и намаляте рязко пред товарен автомобил който като е празен тежи 10 пъти колкото каруцата ви неможе да спре за същото разстояние а до галошите на баба ти гледам че на тях си се метнал метнал вижте статистиките колко ПТП-та има с товарни коли и колко с леки.

5

Динко Генов

преди 10 години

Вижте хора, аз бях на мястото на катастрофата, първо ме спряха 10 души от ромски произход, които искаха пожарогасител, защото се палеше. Веднага слезнах и извадих пожарогасителя и загасих пожара, не знаех че човека е вътре, след като разбрах веднага реших да окажа помощ, отворих вратата и гледката беше ужасна проверих пулса и дишането, но нямаше признаци на живот, исках да го спася , но не можах. За това не говорете неща, за които не сте сигурни и знаете само от тъпата преса.

4

Аз

преди 10 години

Какви хора сте вие бе, що за *** сте, да говорите такива неща! Загинал е човек.

fallback