Снимка: Булфото
fallback

Вратарят Николай Михайлов не скри желанието си националният селекционер Любослав Пенев да остане начело на "лъвовете" и в следващия квалификационен цикъл.

Михайлов, който остана на пейката в двубоите срещу Армения и Чехия, забелязва напредък, откакто Пенев е начело на тима.

"Разочарован съм от загубата. Но да не забравяме, че бяхме в една от силните групи в тези квалификации. Видяхте как се разви всичко. Пожелавам на всички мои колеги да са здрави, а на следващия мач да започнем нещо ново", заяви стражът.

"Също така се надявам, че Любослав Пенев ще се разбере с баща ми за новия договор и ще ни води и в следващата кампания. Надявам се искрено да остане. Дано за Европейското да сме в по-добра група и да има повече шансове, за да се класираме", добави вратарят на италианския Верона.

Още реакции след загубата на България от Чехия четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

фен

преди 10 години

Малката перука е най-добре да не припарва до вратата на националния повече...

12

Анонимен

преди 10 години

некадърника съвсем естествено се мазни и възхвалява некадърник ....най-добре ще е да си вземат по една супичка и да си ги духат взаимно ...но се съмнявам ,че и това ще им е сложно ...толкова много пари от нашите данъци за тази посредственост е прекалено (а и нагли) по добре за болници и училища да се дават (може и стадиони та поне след 10 г. да има ново поколение да ни върне радостта от играта) много е страшно ,че ни управляват посредствени и нагли некадърници

11

Анонимен

преди 10 години

Перуци е крайно време да си ходи. За нищо не става този мошеник. При Батето беше зле, но този тотално разсипа нещата. Явно е до талант, защото не ми се мисли, че умишлено докара нещата дотук.

fallback