Снимка: flickr
fallback

Широко разпространеното схващане, че представителите на двата пола изневеряват с по-привлекателни от настоящите им партньори, не отговаря на истината.

Проучване, направено от американски сайт за семейни хора, търсещи извънбрачна афера, показва точно обратното, съобщи "Хъфингтън пост".

Авторите на проучването са анкетирали над 4000 от регистрираните потребители на сайта. Оказало се е, че повечето от тях намират законната си половинка за по-привлекателна от извънбрачните им партньори.

Мъжете, участвали в допитването, смятат, че съпругите им превъзхождат любовниците им и в други отношения. Само 30% от представителите на силния пол са изневерили на законната си половинка с по-млада жена.

Едва една четвърт от анкетираните мъже определят извънбрачната си партньорка като по-интересна и в по-добра форма от съпругата си.

Над половината от жените също намират съпруга си за по-привлекателен от любовника. Около 50% от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор е в по-добра форма от законния.

Внушителните близо 90 на сто от дамите обаче споделят, че извънбрачният им партньор ги цени повече от човека, с когото съжителстват в брачен съюз.

Защо въпреки това хората изневеряват?

Мъжете признават, че любовниците им са по-страстни, по-добри слушателки и по-загрижени от съпругите им.

Подобно на мъжете жените също отговарят, че любовникът им е по-добър слушател и е по-страстен от мъжа им у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Мария С.

преди 10 години

До 5А защо избощо трябва да се носят 2 дини?В много случаи изневярата се изразява просто в секс. Мъжът търси разнообразие и разнообразен секс,с жена,която е готова да му го даде,както и да му даде приятни и разпускащи разговори.Без обещания, сериозности...Между такъв тип хора просто има пламък и страст.Знаят какво искат икъде са границите.Никой не иска нищо повече!Щом мъжът се прибира щастлив у дома,със сигурност ще може да привнесе повече щастие и в семействотоси!Къде е проблемът?

21

snp93

преди 10 години

живота е комедия за мислещите и трагедия за чувстващите

20

Анонимен

преди 10 години

До 5Не се ли сещаш, че щом се стига до изневяра ги няма "стойностните усещания, мисли, чувства, действия...". За жените говоря, защото мъжете изневеряват от простотия. Импотент.

fallback