Тодор Неделев може да заиграе в чужбина. Снимка: Булфото
fallback

И германци се натискат за звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Немците ще следят под лупа днес изявите на Тошко на стадион "Лазур".

Както е известно, Ботев излиза срещу Жрински в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши 1:1.

Да се убедят на живо в качествата му, пристигат куп футболни агенти от различни страни. Най-настоятелен е бил мениджър, представляващ няколко клуба от Бундеслигата.

Той е поискал покана за ВИП ложата в последния момент. 20-годишният Неделев стартира сезона блестящо. Цената му в момента се покачва с всеки изминал мач.

Пловдивчани ще искат за таланта си около 1,8 млн. евро. Те са категорични, че ще задържат Тошко поне до зимата, но следващия сезон техничарят ще носи екипа на клуб от Германия или Англия.

„Винаги съм повтарял, че в Европа фаворити много-много няма. Отборът трябва да играе отново на ниво и отново да спазва указанията на Мъри Стоилов”, заяви пък спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров преди реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Зрински Мостар.

„Ботев трябва да стои тактически добре и да владее топката за да имаме успех. Надявам се с подкрепата на нашата публика да продължим напред, което ще е жизненоважно за нашия отбор”, продължи един от босовете в пловдивския тим.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

До СТОЯНОВДА НО АКО ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ.......ЩЕ ПРОПАДНЕ И КАТО НАДЕЖДА И КАТО ЧОВЕК......

1

СТОЯНОВ

преди 11 години

Ако Тошко се развие като футболист -чака го голямо бъдеще!Сега е много рано за чужди клубове-те настояват за него сега защото знаят че ще им легне -без пари!

fallback