Мъжът се е самоубил през нощта. Снимка: Булфото, архив
fallback

40-годишен варненец е починал рано тази сутрин, падайки от прозореца на стълбищна площадка на блок на ул. “Славянска”№1.

От Спешна помощ уточниха, че мъжът е на 40 години, а фаталната случка се разиграла около 2 часа след полунощ. Човекът е загинал на място. До момента не са открити улики за престъпление, обясниха от варненската полиция. Мъжът живеел на семейни начала с приятелката си и двете им деца, на 8 и 12 години.

Според съседи той злоупотребявал често с алкохол и вдигал скандали с баща си, като двамата подавали жалби един срещу друг до органите на реда.

Все още не е ясно дали загиналият е бил пиян и дали е паднал от прозореца или сам е скочил оттам. Приятелката му го открила мъртъв на улицата и изпаднала в шок.

Афектирана от случилото се, опитала също да сложи край на живота си, но била спряна от полицията, дошла на мястото на инцидента.

Тя била откарана в болницата, а двете им деца са в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни към МВР – Варна. Разследването на случая продължава, като основната версия е нещастен случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

=

преди 11 години

Poznavam choveka lichno,ne e samoubistvo,znam che strashno mnogo pieshe i to postoqnno,beshe si alkoholik,nai-veroqtno naistina e padnal sam. :(

24

м

преди 11 години

умниците, ако се напише, че е паднал, означава, че е нещастен случай (което в момента не се знае). ако изберат глагола "скочи", означава самоубийство, което също не е ясно. да не говорим за "бе бутнат". изборът на "полетя" със сигурност не е точен, но можете да предложите подходящ израз или просто да не се занимавате с глупости. кофти за човека и семейството му.

23

Анонимен

преди 11 години

Може ли да напишете "полетя" в заглавието бе бок*уци миризливи!

fallback