Венков е аут от ЦСКА до края на сезона. Снимка: Булфото

Защитникът на ЦСКА Мишо Венков е аут от терените до края на сезона. Левият бек е със скъсан менискус от вечното дерби с Левски и ще се подложи на артроскопия на коляното.

Както е известно, Венков започна титуляр срещу "сините", но на полувремето бе сменен от Костадин Стоянов, който сбърка фатално при победното попадение на Левски.

Венков със сигурност ще пропусне останалите мачове до края на първенството. В негово отсъствие се очаква в зоната на левия бек да бъде използван Костадин Стоянов.

В същото време се разбра, че Игнасио Варела няма да играе в ЦСКА през следващия сезон. Това е на 90% сигурно. Договорът му с червените е до лятото. В него има клауза за продължаването му при заявено желание от двете страни.

ЦСКА обаче почти сигурно няма да се възползва от тази опция, тъй като уругваецът тотално разочарова, а в същото време получава огромна заплата. Затова раздялата между двете страни изглежда предопределена.

Варела бе привлечен под наем през зимата след дълги преговори с Палермо. Към него се създадоха огромни надежди, които обаче бързо се изпариха.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase