Георги Йорданов е фаворит да свири Левски - ЦСКА. Снимка: Булфото

Съдията Георги Йорданов е фаворит да ръководи вечното дерби Левски - ЦСКА в събота. Както е известно, Йорданов е счетоводител в хлебозавода на Боби Михайлов.

Георги свири много добре през пролетта. Другото име, върху което се умува, е това на Георги Кабаков. Любопитното е, че и двамата досега не са свирили мач №1 у нас.

До спирането на избора върху двамата се стигна заради контузията на обичайния фаворит за напечените мачове - Станислав Тодоров.

В същото време един от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев скочи срещу съдийските безобразия в "А" група. Повод за това стана срещата с Миньор в Перник, която орлите спечелиха с 2:1. Претенциите на Домусчиев са за два неправилно отменени гола и две неотсъдени дузпи.

"Според мен съдията си свърши работата - за това, за което бе пратен. До колкото знам от ваши колеги, ни отмени два чисти гола и не ни даде две дузпи. Колко гола трябва да вкараме? Нормално е да допуснем и ние гол".

"Но не може това безобразие да продължава - не ни дават две дузпи и два чисти гола ни отменят. И накрая да треперим в последните минути".

"Излизаме във всеки мач за победа и ще се борим до края. Вие коментирайте битката къде се води, на или извън терена, кой и къде я води. Аз не съм коментатор", заяви Георги Домусчиев.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase