fallback

Общ преглед
Лек автомобил BMW събори стълб в Симеоновград и остави без ток половината квартал „Злати дол“.

Катастрофата стана снощи около 21 часа. Автомобилът се е движил по булевард „Съединение“ в посока центъра.

Шофьорът вероятно е карал със скорост, несъобразена с намокрения от дъжд асфалт, и се е завъртял на платното, удряйки стълб на Енергото.

Той се е пречупил на две и е паднал върху колата. В нея са возили Димитър А., Тончо С. и още един пътник. Те са откарани в болница. На един от пасажерите е счупен крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Цецо

преди 11 години

Точно тия BMW-та станаха по 1000лв. и давай сега - избивай комплекси.. Напълно възможно е и случайно да е станало, но да отсечеш стълб с 50км./ч. е минимално вероятно, дори да е метален и да е корозирал. Модата на Голфовете смениха - BMW-тата. Тези снимки да са ви за урок! Ако карате по- бавно няма да загубите много.. всъщност - НИЩО! :)

30

селски карач

преди 11 години

Не ми се мисли какво ще стане когато турбо *** успеят да си закупят истинска спортна японска кола.Щом с 1.6 на газ събарят стълбове,какво ли ще е с ЛАНСЪР или ИМПРЕЗА 2.0 турбо AWD.За Х драив им миришат чорапите,но японските спортисти стават по джоба на разни *** и е притеснително.Не са много сериините коли дето набират 100 за под 6 секунди,а у нас има твърде много диреци.

29

Анонимен

преди 11 години

само като чух BMW и ми стана ясно, че пак са направили катастрофа. Голфаджиите минаха на баварци :D

fallback