Феновете на Берое по време на мача с Левски. Снимка: Булфото
fallback

С трима задържани приключи футболната среща между отборите на ПФК „Левски" и ПФК „Берое" в София в неделя, съобщиха от пресцентъра на МВР.

20-годишният М.Д. - криминално проявен за кражби, опитал да влезе на стадиона с нож, а другите двама - И.М. на 34 години и приятелката му И.И. на 30 години, под въздействието на изпития алкохол, били агресивни, обиждали и нагрубявали хората около тях.

Проба с дрегер установила 3.5 промила алкохол в кръвта на „кавалера“, което наложило настаняването на двойката в отрезвител. Днес те ще бъдат изправени пред Софийския районен съд за предприемане на съответните мерки.

Други 13 зрители не са били допуснати до стадиона заради прекомерна употреба на алкохол. От тях осем са фенове на синия отбор, а петима - на гостуващия тим.

По време на мача от агитката на „Левски" била взривена и бомбичка. Няма пострадали зрители. Други нарушения на обществения ред не били допуснати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Безпристрастен

преди 11 години

Мисля че, по-правилно е да се пише "ЛЕВСКИ". Поне в училище така казваха на времето.

11

СС50

преди 11 години

А,бе ***,вие не ходите на стадиона да гледате мачове!Първо се дрогирате,напивате се като мотики и гледате с кого да се сбиете!А после полицаите ви биели!Убиването ви е малко!

10

Варна

преди 11 години

*** алкохолизирани ***! Само бой за тях до дупка!

fallback