Бербатов отново се радва на футбола. Снимка: Ройтерс

Нападателят на английския Фулъм Димитър Бербатов сподели пред камерата на Скай спортс, че е доволен от трите точки, спечелени снощи при успеха с 3:2 над застрашения от изпадане Куинс парк Рейнджърс.

Българинът вкара първите две попадения в срещата, а в края призна, че неговите съотборници са допуснали детински грешки. Стрелецът отдаде заслуженото на вратаря Марк Шварцер, който се отличи със спасена дузпа.

"Не бяхме нервни през второто полувреме, но почти изпуснахме мача, след като имахме комфортна преднина през първото полувреме", започна своето изказване бившият капитан на българския национален отбор по футбол.

"Три гола са доста и след това допуснахме детински грешки през второто полувреме и нашият съперник започна да си вярва. Можехме да вкараме и повече голове, но три точки са добре за нас."

"Единственият начин, по който Куинс Парк Рейнджърс можеше да вкара гол бе от наша грешка, това имам предвид под детинска грешка. Първият им гол вдигна духа им, но като се върнем назад, виждаме грешки, които искаме да поправим. Сега ние се радваме на трите точки."

Какво каза още Димитър Бербатов, вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase