Йордан Йовчев при представянето си като зам.-министър. Снимка: Булфото
fallback

Легендарният ни гимнастик Йордан Йовчев е новият заместник-министър на спорта. Tова стана ясно, след като служебният министър на физическото възпитание и спорта Петър Стойчев представи екипа, с който ще работи.

Досегашният заместник министър при Свилен Нейков – Иван Ценов, остава на поста си. Ваня Караганева ще е началник на кабинета на министъра.

„Отборът е добър, ще работим в името на спорта. И за положителните емоции от него. Ще се борим за по-хубави неща", каза при представянето Йордан Йовчев, който скоро прекрати официално състезателната си кариера.

Петър Стойчев каза пред медиите, че е важно елитните ни спортисти да продължат да защитават честта на България на големи спортни форуми. Ще се обърнем към масовия и детско-юношеския спорт, обеща той.

След няколко месеца ще имате възможността да ни оцените, убеден е Стойчев.

На 12 март прекратих всички мои членства в спортни организации, напуснах работа, отказах се от всички управителни съвети, в които участвах. Вече не съм активен състезател, не съм служител на МВР, не съм председател на плувен клуб Левски, напуснах всичко, допълни плувецът, който стана министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !!!

79

Анонимен

преди 11 години

пародияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя, сменил се гошо с пешо - 23 години не ви ли стигат

78

Успех

преди 11 години

Успех на новите макар и временни министри!

fallback