fallback

Общ преглед
Google официално пусна услугата си StreetView в България. Тя представлява панорамно, 3D изображение на улиците, които са заснети от екипите на Google в страната ни.

Услугата е напълно безплатна и може да се използва както на персонален компютър, така и на мобилни устройства като смартфони и таблети.

Google StreetView е достъпен на адрес maps.google.com, като след избиране на местоположението, което искате да разгледате в 360 градусова панорама, "завлачвате" на мястото жълтото човече, намиращо се вляво на картата.

България е 48-та държава в света, в която популярната най-вече на запад услуга става достъпна.

От компанията са взели мерки за сигурност, като регистрационните табели на автомобилите, там където се виждат, са "размазани", така че информацията върху тях да е нечетима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

neshvanah

преди 11 години

Абе едно не разбирам само, защо като си цъкам из картите на много места из цялата ни мизерна обстановка в бг ту ми излизат снимки от март ту се сменят с такива от юни 2012(мизерно мизерно но зелена България и с дупките по добре изглежда)от мартнеските снимки

55

ujas

преди 11 години

Как нито една себеуважаваща се държава нее заснета в такър скапан сезон, защо ли защото не са позволили защо България защо вечно те.добре зе се изнесох то бива бива ама писва

54

123

преди 11 години

СРАМ!! ТОЛКОВА ЛИ СМЕ НЕКАДЪРНИ ДА СИ НАПРАВИМ ДЪРЖАВА ГОСПОДИ!!!!!

fallback