Майкъла се закани на Йешич. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че Миодраг Йешич ще бъде уволнен, ако "армейците" загубят и от "Черноморец". Двата отбора играят този уикенд на стадион "Българска армия".

Миналата събота ЦСКА загуби с 0:2 от Литекс и се свлече до четвърто място в класирането с равен брой точки с Ботев Пловдив. Майкъла не спира да се изказва след тази загуба, но този път се закани сериозно на Йешич.

„Ако не победим и "Черноморец", най-вероятно ще се разделим с Миодраг Йешич. Срещу "Литекс" треньори и футболисти се подиграха с всичко онова, което бе направено през зимата по стадиони, селекции и подготовка. Феновете с право негодуваха след загубата от "Литекс“, каза Майкъла пред „7 дни спорт“.

Георги Илиев разкритикува сериозно и тактиката на Миодраг Йешич по време на мача и направените от него смени.

„Йешич няма да го подкрепям още дълго, ако падаме от "Черноморец" и играем по този начин, ще си ходи. Зад него съм за момента, както бях и зад Стойчо. Но това в събота беше срамно. Не знам защо и в мача с "Литекс" направи такива смени".

"След двете грешки на Бандаловски да го пратиш крило само и само да е на терена, не е сериозно. В същото време вадиш двама от най-острите си играчи Варела и Платини. Защо?“, недоволства Илиев.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase