Снимка: архив, Reuters
fallback

43-годишна българска проститутка е убита в холандския град Грьонинген. Това се е случило в нощта срещу сряда, съобщи БНТ, като се позова на местната полиция.

Жената е била намушкана с нож от неизвестен мъж, редовен клиент в района. Полицията е открила близо до мястото на престъплението два ножа и издирва бял мъж, на около 45 - 50 години, с прошарена коса, който в нощта на убийството е бил облечен с черно палто с дебела яка.

В същото време полицията в Амстердам започна издирването на 16-годишната българка Гълъбина Даскалова, която напуснала социалната институция, където пребивавала, на 1 декември. Оттогава е в неизвестност, а полицията предполага, че Гълъбина е отишла в Белгия при роднини или познати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 11 години

Ако някой знае подробности, моля да пише. Проститутката не е ли с прякор /в Бг/ - "Раш пилата" /съжалявам - не си спомням името/. Познавам я лично. Не е лошо момиче. Туркиня, отдавна признала се за българка, която от поне 18 години проституираше в Холандия, Дубай и на много други места. Отговаря на годините. Ако е тя - Лека и пръст. Въпреки занаята си беше човечна за разлика от много т.нар. българи...

25

до 32

преди 11 години

Да не би ти, а...:)))много си запознат с темата, явно!:)

24

Информиран

преди 11 години

Бог да прости жената, не беше ***

fallback