Майкъла иска Миланов на "Армията". Снимка: Булфото
fallback

От ръководството на 31-кратния първенец на България ЦСКА не са се отказали от възможността да вземат в редиците си най-добрия български футболист за 2012 година Георги Миланов, информира вестник "Меридиан Мач".

Изпълнителният директор на тима от стадион "Българска армия" Георги Илиев-Майкъла разкри пред изданието, че е провел разговор с наставника на Литекс Христо Стоичков по въпроса за бъдещето на таланта.

"След награждаването на Миланов за най-добър у нас за 2012 година говорих с Ицо Стоичков. Казах му: "Нека Гошко дойде в ЦСКА, защото от "Армията" ще бъде продаден за над 3 млн. евро", започна Илиев.

"Просто ние сме марка, каквато няма друга в България. Без нас нямаше да има Стоичков, Пенев, Костадинов, Бербатов, Стилиян, Мартин.

Какво каза още Георги Илиев - Майкъла, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 11 години

Гошко Миланов става за Ливърпул, Манчестър Юнайтед, и всеки клуб но не и в цска там ще го прояалят в отбор които лежат на стари стари лаври от 80 години това не е старият цска които имаше най доброто от България без пари тези времена отминаха сега е едно голямо нищо и такива таланти нямат място там

6

Анонимен

преди 11 години

Кога,как,и защо е създаден цска/цдна/

5

gost

преди 11 години

хахаха 6то само цска лие отбор литекс какво е

fallback