Снимка: БТА
fallback

Таранът на "Левски" Жоао Силва получи наградата за най-добър футболист на 15-ия кръг. Португалецът отбеляза два бързи гола за победата с 3:1 срещу "Славия" през уикенда.

"За мен е удоволствие да получа тази награда. Благодаря на гласувалите за мен. Благодарен съм и на съотборниците си, без които нямаше да мога да я спечеля. Работя за това още от началото на сезона", каза Силва.

"Вече се адаптирах. Малкото прекарано време на терена ми попречи да вкарам повече голове. Играх в малко мачове и затова ми бе по-трудно в началото."

"Добре ще е да играя повече. Срещу "Славия" имах възможността да играя повече и вкарах два гола. Аз съм професионалист и винаги оставам да тренирам повече, за да ставам все по-добър."

"Когато дойдох в "Левски", Иво Тонев ми каза, че идвам в отбор, който се бори за титлата и купата. Бях много ентусиазиран да играя за такъв тим."

"Искам да бележа повече, но по-важни са постиженията на отбора. Най-важното е да станем шампиони, тогава ще преценявам дали да си боядисам косата."

"Сигурен съм, че ще спечелим титлата, въпреки че сега Лудогорец ни води с една точка. Ако играехме следващата седмица срещу ЦСКА или "Лудогорец", съм сигурен, че щяхме да ги победим. Сега играта ни е по-различна и сме в по-добра форма."

"В България ми харесва. Това е хубава страна. Не мога да свикна единствено с езика, който е много труден", завърши своето изказване Жоао Силва.

Още новини за български футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Фен

преди 11 години

Едно е да искаш,друго е да го нправиш и третое да можеш-ще играеш ако си добър и наче ще гледаш

fallback