Пакурар ще съди ЦСКА. Снимка: Булфото

Още един футболист заведе дело срещу ЦСКА за неплатени заплати и траншове. Става въпрос за Александру Пакурар, който си събра багажа преди две седмици и избяга от "Армията".

Румънецът ще съди червените за неполучени 475 000 евро. В сумата влизат траншовете и заплатите на Пакурар за три години.

Както е известно, бившият халф на Стяуа и Динамо Букурещ пристигна в ЦСКА като свободен агент, подписа за три години и дори се наложи бързо в титулярния състав, но така и не получаваше заплатите си и избяга от клуба.

В същото време се разбра, че защитникът Апостол Попов-Апата се е разминал с тежка контузия по време на мача за Купата на България с Чавдар Етрополе.

Апата бе сменен в началото на второто полувреме след сблъсък с играч на Чавдар, като лекарите на ЦСКА имаха притеснения за увредени кръстни връзки и менискус на коляното на Попов.

Направените му изследвания обаче са показали, че Апата е получил само сериозен удар, от който има оток и синина. Така Попов ще излезе титуляр за ЦСКА при домакинството на Локомтив София този уикенд.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase