Снимка: Булфото
fallback

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов определи календарната година като „добра“ за националните ни тимове.

„Приятелски мач, полезна проверка, беше хубаво да завършим наравно с Украйна. Според мен годината беше добра, говоря за националните отбори".

"Това е петият отбор от Евро 2012, с който играем контрола. Всички мачове бяха на ниво. Класирахме юношески отбори напред. Не е толкова лоша годината, надявам се догодина да е по-добра“, коментира Михайлов.

Той сподели няколко думи и за сина си Ники, който получи тежка травма в коляното и ще претърпи операция. „Тежко е положението с него. Има скъсан менискус и разтегната кръстна връзка. Заминава за Холандия, после за Испания на операция“, каза още той.

Бившият селекционер на България Димитър Пенев пък е разочарован от показаното от играчите ни в контролата с Украйна.

"Те бяха така някак си отпуснати, отпуснати. Особено първото полувреме не беше качествено. И времето не е студено, нека да не се оправдават с това. Все пак това е занаятът на футболистите", коментира Пената.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

BOBCHO MIHailov

преди 11 години

Посредственик добра била в други страни ако си на 2 място си подават оставка . Такива чалга газари с перуки *** цялата държава.

10

zapalanko

преди 11 години

tozi e palen *** perukata sram za bg prezident na bfs pozor be muxlyo

9

Анонимен

преди 11 години

Перуката да не би да си мисли, че сме в края на 1994 г.?!

fallback