Снимка: Ройтерс
fallback

Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес не бе много трогнат от оплакванията срещу съдийството от страна на Челси.

Във вчерашното дерби между двата отбора съдията Марк Клатенбърг изгони двама играчи на "сините". Самият Ернандес пък вкара победното попадение от положение на засада.

Мексиканецът обаче не се вълнува от това и просто е доволен, че тимът му е добавил трите точки в актива си.

"Не ни пука. Ние печелим, ние имаме три точки. Това е единственото нещо, което е в главите ни", коментира Ернандес след мача пред "Скайспортс".

"Вероятно за някои хора ще е спорно, за други няма да е. За нас, ние печелим три точки и е много трудно да дойдеш на "Стамфорд Бридж" и да вземеш три точки. Ние имахме късмет и сме щастливи от това", отсече Чичарито и продължи:

"Беше много труден мач, защото в края на първото полувреме те много ни натиснаха. Но ние имахме късмет, че вкарахме последния гол. Всеки път, когато играем с директните си съперници е трудно, така че сме щастливи от трите точки".

Запитан дали е подозирал, че е бил в положение на засада, тъй като веднага след гола се обърна да погледне съдията, Ернандес отговори: "Вероятно. Вече ми е навик да гледам страничните съдии".

Още новини за Манчестър Юнайтед четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

do Chicarito

преди 11 години

Skapan meksikanski bursuk! Prost si na gradinska leika!

55

weq

преди 11 години

колко си жалък,че иначе няма да вкараш радвай се другия мач няма да има смешни съдий,че да видим как ще вкараш гол.Мексикански ***

54

Анонимен

преди 11 години

Победата ако не е честна не носи удоволствие. В този случай става дума за пари, и това показва колко прогнило е всичко в света на 'спорта'.

fallback