Левскарите се изложиха срещу ЦСКА. Снимка: Булфото

Загубата от ЦСКА може да нанесе сериозни щети на бъдещето на Левски. Или поне да го направи трудно. Основният спонсор на сините - руската банка ВТБ Капитал, е крайно разочарован от представянето на тима във вечното дерби, твърди "7 дни спорт".

Изпълнителният директор на българския клон на банката Милен Велчев изгледа на живо загубата на Левски в събота. Бившият финансов министър се изниза първи след последния съдийски сигнал от стадион „Васил Левски” видимо недоволен.

Левски цял мач бе без грам идея как да вкара гол. Интересно е Велчев за кой е викал, след като е шеф на сините, а той самият не крие, че е привърженик на ЦСКА.

ВТБ Капитал са притеснени от това, че хвърлят луди пари на Герена, но резултати няма. След загубата от ЦСКА в събота изпълнителният директор на Левски Иво Тонев е разговарял на дълго и на широко с Милен Велчев за ситуацията в клуба и как може да се излезе от кризата.

При разговорите преди подписването на спонсорския договор, главната цел е била да се направи отбор, който да влезе в групите на Шампионска лига. Засега това обаче изглежда само мираж.

За да се класират за там, сините първо трябва да станат шампиони, а това е невъзможно с играта, която показаха срещу ЦСКА.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase