Няма да има глоби в Левски за загубата от ЦСКА. Снимка: Булфото
fallback

На "Герена" днес ще ври и кипи. Изпълнителният директор Иво Тонев ще набива каски поред за загубата от ЦСКА.

В събота той влезе бесен в съблекалнята, но в типичен стил се въздържа от крайни мерки и коментари. Шефът се задоволи единствено да хвърли гневни погледи на играчите.

Сега обаче Тонев ще действа. Първи поред на номерата на килимчето ще мине Илиан Илиев. Треньорът ще трябва да даде обяснението си за провала и какво ще прави оттук нататък, за да може "сините" да заличат преднината на Лудогорец в челото.

"Треньорът остава. Той доказа, че може да води Левски. Да не забравяме, че той е човек и бърка. Лошото е, че това стана срещу ЦСКА. Преди това записахме 7 победи и 1 равен. Но въпрос за неговата смяна въобще не стои", отсече Тонев в специално включване за "Канал 3".

"Искам да се извиня на нашите фенове, които сигурно приемат загубата доста по-болезнено и от нас, хората в клуба. Едно от нещата, които искам да кажа, е, че в "Левски" винаги ще има напрежение и нерви.

Ако някой си мисли, че ще може да приемем равен или загуба - няма място на "Герена". Имам своите виждания, но какви решение ще взема, ще стане ясно след срещите утре. За "Левски" трябва да имаш хъс и характер. А именно те липсваха", отчете Тонев.

"Показахме, че сме колектив. Хареса ми, че демонстрирахме характер в някои мачове. Но нищо от това не се видя в дербито", каза още Тонев. Той разкри, че в мерките за загубата не влизат глоби.

Тонев отказа да влиза и в словесна битка с Наско Сираков, който го атакува в мрежата. "Нека не се правят генерални изводи от един мач. Допуснали сме грешка, но бъдете уверени, че няма да се повтори. А до лятото има много време".

"В момента в "Левски" стават много неща, които ще са хубави за бъдещето му. А аз съм в клуба, за да давам, а не да вземам. Няма да позволя и да разбият колектива ни с провокации", продължи шефът на "сините".

"Парите не са най-важното. Трябва да имаш хъс и да се бориш. Не ме интересува какво са дали от "Лудогорец" преди няколко кръга на "Локо" (Сф), сега на ЦСКА и в бъдеще", завърши Тонев.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 11 години

Чалгата продължава.

2

Анонимен

преди 11 години

Дали му е гадно на ***???

1

БАТКО ТОДОРОВ

преди 11 години

ВСЕ ЕДНО ЧЕ СЛУШАМ ГОНДЗЬО. МУ-ХАХА!

fallback