Снимка: Булфото
fallback

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи коментар преди вечното дерби в събота.

"Предстои дерби на два отбора, които не са на особено високо ниво. Гледам играта - и Левски, и ЦСКА, не показват необходимото качество. Левски е добре като класиране, но също не е в добро състояние".

"И двата отбора отпаднаха в Европа от непретенциозни съперници. Вече няма да има безплатни билети и пропуски за феновете. Аз въведох това правило. Трябват ни пари за школата и терените. Всяка покана е 30 лева - който иска, отива и си плаща", заяви в своя коментар Илиев и продължи:

"Футболистите са получили всичко, ситуацията е спокойна. Важно е обаче и какво дават играчите срещу тези пари. Мачът с Левски е интересен, но не е нещо повече от следващия мач с Ботев Пловдив".

"По-важното е да играем в Европа. Това са играчите, с които разполагаме, те трябва да докажат до Нова година дали имат място в отбора. За мен бюджетът за заплати е много голям и има прекалено много чужденци.

ЦСКА ще се отърве от голяма част от тези футболисти, особено чужденците. Когато получаваш 10 000 евро, трябва да работиш добре и да имаш определени задължения", заяви Майкъла.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

някой си

преди 11 години

Левскар съм, ама не помня откога не съм гледал мач на Левски. Пълна трягедия и Левски и ЦСКА, само Лудогорец ми направиха добро впечатление, но и те малоумно се *** накрая. Гледам само националите, слава богу че виждам сериозен напредък там. Браво на момчетата, все така напред!

5

муспи

преди 11 години

Спомня ли си някой врявата преди две седмици, че за цска всичко ще се реши на 15 октомври?! Както виждате, планът за оглупяването на народа върви в пълни темпове.

4

S

преди 11 години

V bG futbol Nqma"oshte li ne ste go razbrali Smet"

fallback