Казийски е готов да се върне. Дали обаче ще бъде приет? Снимка: Булфото
fallback

Суперзвездата на световния волейбол Матей Казийски се е разкаял и иска отново да облече екипа на националния отбор на България.

Посрещачът на италианския Тренто признал пред приятели, че съжалява за обявения бойкот и пропуснатата Олимпиада, където възпитаниците на Найден Найденов и Камило Плачи направиха фурор с четвърто място, информира "Меридиан Мач".

Както е известно през лятото Казийски обяви, че няма да играе за България при това ръководство на федерацията.

"Не се знае дали момчетата в отбора ще приемат Матей обратно", твърди пред изданието президентът на волейболната ни федерация инж. Данчо Лазаров, който беше преизбран на поста миналата седмица в курорта Златни пясъци.

При всички положения Казийски е в неизгодна позиция. Цената му пада, а и под ръководството на Радостин Стойчев тимът му Тренто, вече не е фактор в Италия.

Както е известно Тренто загуби мача за Суперкупата с 2:3 от Мачерата, а на старта на Серия А1 бе понесено унизително поражение с 1:3 от Вибо Валентия.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

истината в очите

преди 11 години

"Тренто, вече не е фактор в Италия", Тренто току що спечели световната купа в Доха :))) завистливи *** от БФВ.

16

Журналяци-паляци

преди 11 години

Очевидно съшита с бели конци поръчкова статийка. Това пасквилче е срам за журналистиката..."признал пред приятели", информира "Меридиан Мач", това ли са проверените ви източници? Назовете ги! Хехехееее...загинали сте от глад, dnes.bg. Жълто, жълтооо...Матей няма да се върне докато инженерО не се пръждоса.

15

Анонимен

преди 11 години

Тренто играе за Суперкупата, обаче видиш ли, не е фактор...

fallback