Laidback Luke. Снимка: Facebook

Холандската DJ звезда от филипински произход Laidback Luke за пореден път разпиля клуб Ялта в петък вечерта, показа защо е N1 в сърцата на много български фенове и е сред най-големите електронни изпълнители, гостуващи у нас.

След буреносните си изпълнения в предишните години класираният под N20 в класацията на DJ Mag плени публиката с убийствен сет, в който човек трудно можеше да си отдъхне.


Laidback Luke застана зад пулта малко след 2 часа, след като преди това публиката бе подгрята от Juan Alvarez, който се справи повече от отлично.

Нищо обаче не можеше да подготви феновете за задаващата се експлозия, която причини Luke в следващите два часа. Той започна сета си с няколко по-непознати парчета, но скоро след това започна да бълва хит след хит, миксирайки по невиждан начин.

Knas на Steve Angello беше първият по-популярен трак, с който настроението се оживи още повече. Последваха много от най-големите хитове на последните години – My Feelings For You, ремиксът на Heartbreaker, Flashback, Epic, Flash на Nicky Romero, Nicktim, Bromance и още много други.

Разбира се, холандецът не спести великото Till Tonight, новото We Are The Stars, бруталното My God. На големите му хитове като бомбата Turbulence със Steve Aoki, 1 2 3 4 и Dirty Talk тълпата изпадна в екстаз.

Той беше надминат обаче малко след това, когато в рамките на няколко минути се завъртяха някои от най-горещите парчета в света през тази година – машът между Toulouse и The Night Out, Greyhound на Swedish House Mafia, Calling на Ingrosso и Alesso, Years на Alesso и разбира се може би най-горещият електронен трак в момента Don`t You Worry Child - последното парче в историята на Swedish House Mafia.

Изненадата обаче бе най-голяма когато зазвуча новият хит, който най-вероятно ще диктува цялата есен – общото парче на титаните Calvin Harris и Florence Welch, чийто видеоклип беше официално пуснат едва няколко часа преди партито.
Голямата обща продукция на Luke със Swedish House Mafia – Leave The World Behind You също разтресе клуба, а публиката изглежда не я е забравила, след като преди години беше един от най-големите хитове по нашите ширини.

Като истински музикален ценител, холандецът изуми меломаните и с много класики – ремикс на Otherside на Red Hot, Sandstorm на Darude, Jump Around, Watch The Sunrise на Axwell и вечното Children на Robert Miles.

За съжаление обаче, както не за първи път се случи това лято, изненадващо краят дойде много много рано – едва в 4 часа, което е далеч от нормалните стандарти на холандеца, особено в Ялта. Защо тази година диджеите започнаха да скъсяват сетовете си, остава мистерия, но въпреки това Laidback Luke успя да сътвори за два часа невиждано шоу, което ще остане в спомените на всички присъствали.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase