Момчето наръгало бащата на приятелката си. Снимка: архив Reuters

17-годишен младеж намушка с нож бащата на приятелката си в Карнобат, съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е подаден около 05.30 часа вчера.

Съобщено е, че 38-годишен  мъж от Карнобат е намушкан в областта на корема в дома си в бл. 159 вх. 2 в града.

Полицията е установила, че малко по-рано в дома пострадалия е дошъл 17-годишно момче от Карнобат,  което имало връзка с 13-годишната дъщеря на мъжа.

Младежът разговарял неколкократно с непълнолетното момиче по телефона и най-накрая решил да си изяснят отношенията очи в очи. При тръгването си от дома се въоръжил с нож, тъй като според думите му живеел в опасна зона.

Момчето пристигнало в апартамента около 04.00 ч., а 13-годишното момиче му отключило врата и го вкарало в детската стая, за да говорят.

Минути по-късно дошъл бащата на девойката, който според думите на 17-годишния младеж го хванал за едната ръка и опитал да се саморазправи с него.

При последвалото спречкване момчето нанесло удар с ножа в областта на корема на бащата на приятелката си, след което избягало.

Пострадалият е транспортиран в бургаската болница, където претърпял хирургическа интервенция и е настанен за лечение в отделение „Реанимация”, с опасност за живота. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase