Снимка: oddee.com
fallback

Червен дъжд, огнена дъга, черно слънце, кози върху дървета...

Природата понякога проявява своята ярост, друг път - своето въображение, трети път - чувството си за хумор. Каквото и да бъде нейното настроение, едно е сигурно - тя има могъществото да създава невероятни, необясними събития, които ние хората наричаме феномени.

На света има множество красиви мистерии, които чакат своето научно обяснение. За някои от тях го има, за други - все още е спорно.

Тук са разгледани седем от най-уникалните природни явления, които едва ли сте виждали някога.

Повечето от тях заслужават вашето внимание, защото или ще ви изумятq или най-малкото ще ви развеселят.

Зърнете ги поне веднъж в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 11 години

Хайде брой си самолетите ти, когато изобщо не оставят опашки, както се случва през по-голямата част от времето. Защото тези следи се образуват само при подходящи атмосфери условия - подходящи за образуване на облаци. И разбира се, че стават на облаци тези следи, защото те СА облаци от водна пара, като всички облаци в небето. Като нямате понятие от наука, поне бъдете честни и обективни!

20

Анонимен

преди 11 години

Преди да говорите за пароноиците,наблюдавайте небето за 30-40 мин.,пребройте колко самолета минават и какви са следите които оставят,стават ли повечето следи на облаци или да.Целите са много,за контрол на климата и природните бедствия и за натравяне на почвата.Няма да минат и 2 десетилетия и вече няма да виреят конвенционални култури.Ще виреят само ГМО култури,които са устойчиви на висока киселинност на почвата,която ще е такава поради пръскането с алуминий.Тогава ще има тотален монопол върху ХРАНАТА.Но ще му мислим тогава защото сега спим.

19

Анонимен

преди 11 години

chemtrails е конспирацията за ***

fallback