Снимка: архив, "Пирогов"
fallback

Вероятно ще се наложи кожна пластика на 89-годишния мъж, който вчера беше нахапан от кучета в столичния кв. "Редута", съобщиха от лечебното заведение.

Той постъпи в болницата в сряда, в 4.25 часа сутринта, с нахапвания от кучета по ръцете и краката. Мъжът беше намерен в градинка в квартала.

Oще по темата

По-дълбоки са раните в областта на лявата пета. Днес предстои отново раните му да бъдат обработени, прилага му се антибиотична терапия.

По-рано днес от Столична община съобщиха, че вече са изпратени два екипа, които работят в района на квартал "Редута", като е наредено всички безстопанствени кучета там да бъдат заловени и да им бъде направен тест за агресивно поведение, за да се предотврати повтарянето на друг подобен инцидент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

SIMO

преди 11 години

предаването "Часът на Милен Цветков" - репортерка на Новините на Нова Телевизия, без да иска каза, че отишла в Пирогов и там й били казали, че такъв наяден човек при тях не е постъпвал, в Информационният бюлетин на Пирогов също не бил отразен такъв случай с нахапан човек от кучета. Без да осъзнава ка...кво всъщност доказва с думите си, тя започна да обвинява Пироговци, че били укривали нахапания човек и че за тях това не е спешен случай и случай от значение. За втори път Медиите измислят НЕсъщес

41

румен221

преди 11 години

И КОЙ ПЛАЩА...ФАНДЪКОВА ИЛИ БОЙКО...???

40

Анонимен

преди 11 години

Убий ***-спаси човек!

fallback