Ким Кардашиян, Снимка: сп. Esquire
fallback

Колкото и голям дразнител за милиони хора да е Ким Кардашиян с медийните си прояви, тя все още има публика и фенклуб. Дали заради сочното си тяло с безкрайни извивки или заради красивото си лице... хубавицата определено не е популярна с актьорския си талант в нейното риалити!

Докато медиите шумят около новата ѝ връзка с Кание Уест и факта, че още официално не е разведена с баскетболиста Крис Хъмфрис, мъжкото списание "Esquire" реши да акцентира върху пищния ѝ бюст и секси дупе.

Брюнетката многократно попада сред челните места в класации за „най-сексапилните" жени на планетата. Редакторите в медията показаха защо и дори успяха да я накарат да свали дрехите си.

На почти всички кадри Кардашиян е по бански и позира във и около басейн. По-злобните критици неведнъж са обсъждали знойната фигура на брюнетката, като са акцентирали върху големината на дупето ѝ. И макар пообработено с фотошоп от "Esquire" дават шанс на най-верните фенове на риалити звездата да огледат отново извивките ѝ.

Можеше да бъдат и по-щедри и да не карат Ким да крие с ръце гърдите си, но все пак това не е "Playboy".

Вижте точно какво се вижда от хубавицата в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Леле изтървал съм :(((( новината!

19

места4

преди 11 години

mestq goпреместен еура КИМ Е СИЛА

18

начинаещ поет

преди 11 години

Кимчето банските опъна,Кънчо енергично се разгъна!Гашите изцяло претарашизарад туй чедо на Кардаши!От дупката за пишкане надникна,с надежда в Кими той да вникне!Искаше му се в на Кими деколтето,но разбра, че тя е само в днес.бегето!

fallback