Снимка: sxc.hu
fallback

Хубавите жени са свикнали да получават по-специално отношение, а всяка дама се надява на такова и се стреми към него и след като го постигне, го приема за свое изконно право.

Ето няколко сигурни признака, чрез които ще разберете дали тя ви използва отвъд нормалния женски каприз:

1. Когато сте задно на среща, ако тя искрено ви харесва, тя ще изглежда развълнувана и щастлива. Ако видът ѝ е друг, то това не е добър знак;

2. Очаква от вас да ѝ подарявате подарък при всяко виждане и/или винаги да плащате целите сметки, билети и въобще за всичко. Също така шумно изразява разочарованието си, ако се появите без нищо за нея на среща или видът ви не е абсолютно изряден.

3. Ако предпочита в 90% от времето да флиртува с други мъже вместо с вас, също може да се приеме като лош признак;

4. Ако се интересува повече от работата ви, някои от хората, с които дружите, събитията, на които ходите, от колкото от вас самия, то определено трябва да внимавате за използвачка, която е с вас заради социалните облаги. Отменете всички мероприятия, срещи и излизани за месец и и предложете да си останете двамата у вас на дивана – ако се съгласи и го направи, значи е издържала теста.

5. Иска повече въздух във връзката ви... много повече. Ако се прави на недостъпна прекалено дълго или поведението ѝ е непостоянно – един ден твърди, че не може без вас, а през следващите два - никаква не се обажда, то има вероятност в живота ѝ да има друг мъж.

Ако в началото сте се разбрали, че тя е може да излиза и с други, но имате проблем с това и тя ви използва само като запълвач на време, което не е по вкуса ви, е по-добре да ѝ го кажете. Има мъже, които с удоволствие участват в такива неангажиращи отношения. Ако не сте от тях, уредете нещата преди да пострада нещо повече от егото ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Георги

преди 1 година

При мен е можеби така аз плащам всички сметки навсякъде,казва че те обича и неможе без теб после я оставих 1 седмица без да и пиша и изобщо даже не си направи труда да ме попита как съм.Гледа всичко да се върти около нея и мисли само за нейното удобство постояно се оплаква.Наскоро даже бях си забравил портфейла и картите и се оказа че нямам пари да заредим и посиках 10 лв един път а аз до сега съм дал хиляди по нея и тя направи някаква физиономия.Мисля че колкото по добър си толкова по зле!

32

Скалата

преди 11 години

един познат измъкна приятелката си (настояща съпруга) от публичен дом и сега даже и дете чакат , и истината е че когато намериш подходящия човек ,малко те тревожи какъв е бил до преди това

31

съвет

преди 11 години

ха ха ха Да го д ...т слабите жени! Ходете само със силни такива и няма да имате проблем! Зарежете лузарките!!!!! Лесно ще ги познаете. Пише им го на челото. Аз лично нямам проблеми с жени. Имал съм и имам повече от една до себе си! Ими помагат МНОГО! Секса е много по хубав с умна и силна жена а и можеш да разчиташ на "рамо" във всичко!! И от отглеждане на деца няма да разберете а само ще им се радвате!

fallback