Снимка: архив, Булфото

33-годишен рецидивист от Ботевград е задържан за хулиганство. П.В.- Пинко е с висящо дело за трафик на жени, осъждан за кражби, грабежи, шофиране след употреба на алкохол и без книжка, съобщиха от МВР.

Снощи около 21 часа патрулиращи полицаи спрели за проверка лек автомобил, който се движел с висока скорост и създавал предпоставка за пътнотранспортно произшествие. Униформените служители поискали документите на водача – П.В. , но той не се подчинил на разпорежданията им и рязко потеглил. Полицаите го последвали, но по време на гонката беглецът успял да се изплъзне.

Малко по-късно, придружен от трима свои авери, 33-годишният мъж влязъл в заведение, стопанисвано от собственика на колата. Заформил се скандал, последван от размяна на ругатни и юмруци. В разгара на свадата един от приятелите на Пинко извадил нож и заплашил опонента си.

Свидетели от съседното заведение подали сигнал в полицията. Незабавно към адреса били насочени два автопатрула. Служителите на реда разпитали очевидците и предприели издирвателни действия. Половин час преди полунощ Пинко бил задържан с полицейска заповед за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase