Германците поздравяват Марио Гомес за втория му гол. Снимка: Reuters
fallback

Германия победи Холандия с 2:1 и почти си осигури участие на четвъртфиналите на европейското първенство. В последния кръг германците ще могат да си избират срещу кого да играят в следващата фаза.

Марио Гомес, който бе оспорван в последните дни, показа защо е титуляр и вкара два прекрасни гола. Германският нападател вече има три попадения в турнира.

След като в началото холандците повече владееха топката, с напредване на полувремето германците наложиха тотално волята си заслужено поведоха с два гола.

През втората част дълго време германската победа изглеждаше сигурна, преди Робин ван Перси с фамозен гол да върне интригата.

До края обаче Лалетата нямаха сили за повече и са изправени пред ранно отпадане от турнира.

Подробности за мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

Анонимен

преди 11 години

П О Р Т У Г А Л И Я ! ! !

110

Анонимен

преди 11 години

153 кое бееееее, САМО ПОРТУГАЛИЯ !

109

до 147

преди 11 години

Човешкото днк се припокрива с това на шимпанзето на 98 процента, ама не се гордееш , че си ***, нали. Тук на Балканите е трудно да си с чиста кръв, но доказателствата сочат, че през шести век на територията на сегашна България най-многобройно е славянското население и то явно претапя всички останали. Извинявам се за неуместния коментар под статията за триумфа на ,,германците,,. В половината им играчи няма много германска кръв, но имат германския дух и това е по -важно.

fallback