Мадона пак напомни за себе си на концерта в Истанбул. Снимка: YouTube
fallback

Мадона си е Мадона, дори и прехвърлила 50-те.

Поп звездата доказа за пореден път, че никак не й е трудно да насочи погледите от цял свят към себе си. По време на концерта в Истанбул тя показа в каква форма се намират гърдите й, а най-близкостоящите фенове изпаднаха в екстаз от еротичната гледка. Просто защото са на Мадона, не че е нещо невиждано.

За разлика от родните фолкпевици и ексхибиционистките от световната сцена, Кралицата хич не се направи, че всичко е случайно, а директно свали чашката на сутиена си.

Все пак има късмет, че не го е направила в някоя от силно религиозните страни, където властите за подобно поведение като нищо ще я арестуват.

Но пък и трябва да признаем, че поне в следващата седмица Мадона ще бъде доста по-коментирана от Лейди Гага, която също е на световно турне.

Вижте провокиращото изпълнение на певицата, заснето от турски фен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

До Хари

преди 11 години

Гага сега е на 26, но изглежда на 36. Нормално е на тази възраст да се въздържа от скалпела, но ей богу има нужда. Разчита на фотошоп. Тази програмка ще помогне на Гага да изкара още 5-6 годинки в ролята й на приятно грозна. Когато обаче минат тези 5-6 годинки докторите трябва да взимат спешни мерки, за да не сънуваме кошмари когато я видим в интернет. Като се замисля-тя и сега понякога изглежда кошмарно. Диетата, танците и йогата са специалитет на истинската звезда-MDNA, не на "copycat Gaga"

107

Хари

преди 11 години

Що се касае до пластичната хирургия, това е персонален избор на всеки, но моето уважение към Гага е още по-голямо от това, че тя никога не е прибягвала до хирургична намеса и демонстрира уважение към това, което бог е направил. Разчита изключително на диети, танци, тренировки, йога. Един достоен пример за подражание. Също така дава етичен пример на феновете си, като публично изразява любов и възхищение към най-голямата си конкурентка Адел, която е със специфична физика.

106

M'Dolla

преди 11 години

Колко лесно се провокират прости маси народ... А тя само това и чака! и на 63 г. пак няма да изглеждат и 1% българки така. За "онова нещо наречено Гага" не се ли питате дали не е творение на Мадона?

fallback