Снимка: Булфото
fallback

Все още неполучилият картотека Абел Анисе призна, че е много вероятно да си тръгне от ЦСКА. Мадагаскарският играч напуска Черноморец, предизвиквайки огромен скандал, за да дойде на "Армията".

Той бе един от седемте футболисти на първата тренировка на отбора. Анисе обаче е категоричен, че крайният срок, който дава на клуба да уреди документите му, е първият мач от евротурнирите. Ако не вземе участие в него, си тръгва със сигурност.

"Тук съм, тренирам, изпълнявам задълженията си. Ще чакам обаче до първия мач. Ако пак не успеят да ме уредят с картотека, си тръгвам без да се замисля. Не мога да си позволя да не играя още половин година".

"Аз съм млад футболист и за мен най-важното е да съм на терена. Ако това не може да стане в ЦСКА, ще си търся други варианти", коментира Анисе.

В същото време легендата на ЦСКА и кавалер на "Златната обувка" Петър Жеков пък призна, че акълът не му побира това, което се случва в момента на "Армията". Той остана втрещен от факта, че Стойчо Младенов изведе едва 7 футболисти на първа тренировка.

Жеков коментира и собствениците, като според него феновете трябва да се съберат и да им хвърлят здрав бой.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 11 години

евала Жека, много си прав...

2

Анонимен

преди 11 години

браво, снимката е екстра

1

фен

преди 11 години

Като ги няма Добри Джуров и Милко Балев , кражбата на футболисти няма как да стане и такива прости момченца като този лемур Анисе ще го д/хат !

fallback