Снимка: Булфото
fallback

Защитникът на ЦСКА Адемар, който лекува контузия на коляното е решил да даде клуба на ФИФА. Бразилецът се оплака, че повече от три месеца не е получавал заплата и му е писнало да чака.

"Не съм получавал заплата от 3 месеца и 10 дни. Всяка седмица ме лъжат за следващата. Чакам до петък и ще си търся правата чрез адвокати и ФИФА", заяви Адемар.

Бразилецът добави, че ръководството на "червените" също така по никакъв начин не му е помогнало за лечението на контузията.

Единствената подкрепа, която е получил за операцията, която претърпя в Истанбул, е дошла от лекаря на Черно море Метин Мутлу.

В същото време се разбра, че националният фенклуб на ЦСКА организира екскурзия до Разград на 23 май за решаващия за титлата мач с Лудогорец.

Сбирката за желаещите е в деня на мача в 9,45 часа под часовника на Централна гара. Влакът потегля в 10,00 и пристига на гара "Попово" в 15:15.

Веднага от гарата следва извозване с автобуси до стадиона в Разград. Отпътуването за София е веднага след мача с автобуси до гарата в Попово от там с влак до София. Цената на пътуването 12 лева.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

муспи

преди 11 години

Това за пречупените кръстове и расистките обиди е много добра идея, - нека феновете си мислят че е заради Перуката, иначе този народ няма и да помисли да се освободи от геноцида.

1

Анонимен

преди 11 години

До всички който са против перуката и престъпното БФС: нека започнем бойкот с мачовете на националния отбор - на всички ни е ясно че скоро няма да се класираме на голям форум( а и да се класираме няма какво да правим там), затова ви призовавам нека да направим всичко възможно на мачовете на националния отбор да се веят знамена с пречупени кръстове и да има расистки обиди. По този начин ФИФА и УЕФА ще бъдат принудени да глобят солено незаконното БФС - само така ще накараме Перуката да се замисли какво прави там и дали така трябва да се отнася към клубовете който не си плащат

fallback