Снимка: Булфото

Бившият спортно-технически директор и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че е горд от това, което е постигнал като работа на "Герена".

Гонзо си подаде оставката миналия месец, но продължава да се шуми, че той все още се води на длъжност в клуба.

"Официално вече не работя в Левски, но поддържам контакт с Иво Тонев и Тодор Батков. Давам им съвети, но окончателните решения ги вземат те. След напускането на Николай Костов се отвори една празнина. Нямаше кой да се нагърби със задачата да води отбора и затова аз застанах начело", заяви Гонзо в интервю пред ТВ7.

"През последните години аз трябваше да търпя много атаки, основно от Наско Сираков и в крайна сметка взех решение да се оттегля и да си почина. Не съм се предал, но просто ми омръзна. Мисля, че постигнах доста добри неща докато бях начело на клуба", добави бившият голмайстор на сините.

"В Левски ситуацията е много сложна, защото има много легенди. Много хора искаха да са на моето място. Не ми е било фикс идея да съм директор 10 години. Горд съм с това, което съм постигнал. Вярно е, че за тези 3 години нямаме титла, но въпреки това свършихме много работа".
 
Гонзо разкри и своето виждане за нападките на Стойчо Младенов към Левски и т.нар "държавна поръчка".

"Стойчо говори тези неща, за да свали напрежението от неговите футболисти и да го пренесе върху нас. Той е доста хитър и си изигра картите много правилно".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase