Червенокоса нервачка и вятърничава блондинка. Снимка: Reuters
fallback

Брюнетките са по-харесвани за колежки, отколкото блондинките, сочи любопитно проучване на Албиона, цитирано от "Дейли Мейл".

Русите дами по презумпция са възприемани за вятърничави. Това е причината 81 на сто от от анкетираните мъже да отчетат, че венерите с тъмна коса имат по-висок коефициент на интелигентност.

На участниците в изследването били показани снимки на едни и същи жени, но с различни по цвят перуки.

Момичетата с червена коса били свързани с психическа неуравновесеност, брюнетките пък били оценени като най-темпераментни.

64% от мъжете потвърждават стереотипа, че червенокосите жени са страстни натури, докато блондинкитебили оценени като приятни събеседници и добри служители.

Интересно откритие е, че според мъжете брюнетките без грим са по-красиви.

Проучването доказало и, че 360 мъже на възраст между 18 и 46 години смятат, че русите жени са по-младолики от тъмнокосите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

2

преди 11 години

64% от мъжете потвърждават стереотипа, че червенокосите жени са страстни натуриОт личен опит,жената ако е с червена коса ,винаги върви в комплект с къса пола и дълбоко деколте........червената коса значи търся си гадже, *** или каквото дойде....с една дума НЕОБВЪРЗАНА съм.......особено ако цвета на косата е променен прясно

26

дени

преди 11 години

Блондинките това, червенокосите онова - вятър работа. Знаете ли че когато бях в интерклуба на повикване бях известна като най- добрата в занаята. Друга като мене във Варна нямало. Дори ми измислиха и прякор - дълбокото гърло. Брюнетка съм. Сега имам две момиченца - ще станат известни като мене.

25

Анонимен

преди 11 години

Е, ша *** извинявате, ама туй блондинките освен за забавление, за друго не стават.

fallback