Снимка: Булфото
fallback

Европейската футболна централа УЕФА одруса ЦСКА 30 000 евро. Причината са финансовите неуредици в клуба. Така червените не можаха да минат метър и безнаказано пред висшата футболна институция.

Според нея армейците са сгафили на три места във финансовите си отчети. Това е показал мониторингът, който европейската футболна централа прави на 31-кратния шампион.

Освен това хората на Мишел Платини са санкционирали ЦСКА заради текущите му дългове и са дали срок до края на май да се изчистят.

От "Армията" се кълнат, че ще вземат лиценз за следващия сезон, въпреки батака в документацията си. До края на този месец обаче "титаните" трябва още веднъж да се явят на справка пред централата в Нион.

В ЦСКА изреваха, че са жертва на доноси от български клубове. Днес се очаква червените да обявят официалната си позиция за финансовото положение на клуба.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Венелин

преди 11 години

Пернишки боклучарски номера пред УЕФА няма да минат. Очаквайте още по-голям срам!

22

До муспи

преди 11 години

Пич,та фамилия Живкови бе начело на Левски.Внукът на Живков да не би случайно да е от Левски?Не!Просто баща му бе начело на този клуб и човека е закърмен със синята идея!

21

муспи

преди 11 години

ЦСКА отборът на ЦК на БКП нарича отбора на народа Левски - милиционерски! От такава глупост и Тодор Живков би се търкулнал от смях.

fallback