Бивш учител от частно училище попадна в списъка на 10-те най-издирвани престъпници на ФБР. Снимка: FBI
fallback

Бивш учител от частно училище попадна в списъка на 10-те най-издирвани престъпници на ФБР, пише вестник "Дейли телеграф".

В списъка имаше едно празно място, след като преди година беше ликвидиран терорист номер едно Осама бен Ладен, който го оглавяваше.

Тридесетгодишният Ерик Джъстин Тот беше обвинен през 2008 г. в щата Мериленд за притежаване на материали, квалифицирани като детска порнография. Порнографските материали били открити, записани на камера, собственост на Тот.

Той е в неизвестност и властите предлагат награда от 100 000 долара за информация, която ще доведе до неговото залавяне.

За последно следите на Тот са били засечени в щатите Аризона, Вирджиния, Илинойс, Индиана, Уискънсин и Минесота. Ако в съда Тот бъде признат за виновен, той може да получи между 15 и 30 години затвор, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 17 - За Булгер

преди 11 години

Джеймс "Уайти" Булгер е бил заловен юни миналата година. Бил е издирван за 19 връзка с убийства и е ил начело на групировката Уинтър Хил от Южен Бостън. Самият Булгер е на 81, бил е проследен и хванат чрез неговата партньорка Катерин Грейг. Голяма роля в намирането му имат хората, които са съобщили след излъчването, което ФБР прави относно Джеймс Булгер.

16

до 13 и 11

преди 12 години

Загубени расисти такива! Какво ви пречат пък ***? Аман от такава напаст като вас която бълва расизъм за щяло и нещяло!

15

с.

преди 12 години

На някои само евреи са им в главите!Потомствените швейцарски банкери да не би да са по-малко алчни или корумпирани!Колко милиарди отмъкнаха от сметките на хора убити през войната!?Защо се опъват за банковата тайна!?Сигурно и Сатаната има сметки там!Айде стига тъпотии!САЩ имат строги закони и прошка няма!Затова са държава!В Бантустана убийци се разхождат с условни присъди или направо ги помилват!На педофила Кузов да не би да му направиха нещо!?

fallback