Играчите на Левски ще бъдат глобени солидно заради слаби резултати. Снимка: Булфото
fallback

Солени глоби очакват футболистите на Левски след резила срещу Лудогорец. Третата поредна загуба на "сините" ще лиши играчите от голяма част от месечните им възнаграждения.

Някои от чужденците, чиито договори изтичат, се заканили да потърсят личните си агенти, които да отстояват правата им, пише вестник "Тема спорт".

Футболистите на Левски ще се разделят с поне 30% от месечните си възнаграждения, а за някои като Владимир Гаджев процентите ще скочат до 50. Това е категоричното решение на шефа Иво Тонев, който дори не се е съветвал за този ход с Тодор Батков.

Георги Иванов, който води отбора в последните мачове, също може да бъде санкциониран, въпреки че бе обявен едва ли не за спасител, след като се е съгласил да поеме Левски за пореден път след поредната треньорска оставка, допълва изданието.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Скалата

преди 12 години

Отдавна съм се отказал да гледам Българският футбол, то бива бива ама чак толква не бива. В България не се играе футбол(все повече се убеждавам,че нашите отбори са решили да си въртят паричките под масата) Най голямата изненада за Мен беше,че Лудогорец който беше първенец изведнъж се оказа че са 3-то място, как става това? така е и в Левски, самите отбори се подиграха с истинските привърженици на футбола всичко направиха само за пари тях не ги интересува дали има футбол в Бъглария!!!!!!!!!!!!!!!

7

айй

преди 12 години

На кривата ракета-космоса й е виновен! Какво ви е виновен Сираков,като ритнитопковците ив са гола вода? Вече трудно се купуват другите отбори,щото и те си имат пари и президенти и спонсори.Е,сега с Локо сф-няма проблем-Гигов ще изкара някой лев.Но-просто иситната е тази-сините са нещастници.То не че червените са кой знае що аз стока-и те са същите некадърници,но сините са по -големи...

6

иво

преди 12 години

Тези гадни чорбачета -Наско и Мъри,вместо да застанат твърдо зад Левски , се чудят как да го унищожат. Нищо ново , след като Сираков показа задникът си на феновете на Левски в мачът със Славия.В момента те играят комбина със Стойчо.Този пропищя орталъка , че Левски е подпиран от "някой", а те атакуват Левски отвътре.

fallback