Криминалисти от 7 РПУ извършват оглед на мястото на убийството. Снимка: архив Булфото
fallback

19-годишният Марио Данчев от Перник е убит при масов бой в общежитие в Студентски град.

Инцидентът е станал малко преди 3 часа през нощта в стая на блок №23, където убитият младеж живеел с брат си близнак Мартин и още едно момче - Илко от Добрич.

По първоначални данни на МВР снощи близнаците и техен приятел, с инициали В.Б., обиколили няколко заведения.

Посред нощ един от близнаците се върнал и започнал да тормози съквартиранта им Илко. След свада помежду им той се обадил на брат си за подкрепление.

Междувременно Илко се заключил в стаята, но когато дошло подкреплението, се принудил да отвори вратата.

Тримата влезли вътре и започнал бой. В мелето Марио Данчев се свлякъл безпомощен на земята, прободен в сърцето. Предполага се, че младежът е наръган с нож.

Сигналът за сбиването между студентите бил получен тел. 112 около 3 часа тази нощ от пазача на общежитието.

След минути пристигнали екипи на Седмо РПУ и спешна медицинска помощ.

В момента криминалисти извършват оглед на мястото на убийството, а други униформени разпитват участниците в сбиването – братa близнак, приятеля му В.Б. и съквартирантa Илко, всички те 19-годишни студенти първа година в УНСС.

Към момента никой от участниците в боя не поема вината за убийството.

При изследванията с дрегер две от момчетата, участвали в мелето, са дали положителна проба за алкохол, като едното е било с 1,85 промила.

Продължава работата по случая. От МВР съобщават, че на по-късен етап ще предоставят повече подробности около убийството на момчето.

*информацията е актуална към 10.25 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

331

PFilipov

преди 12 години

Прав си, но затова си има логични причини. Едно време имаше един приемен изпит и влизаха само тези, които наистина заслужават да са там. Сега има 10000 университета всеки с по 3-4 приемни изпита (предварителни, предварителни на предварителните и т.н.) и като резултат вече всеки *** с амбиция или амбициозни родители може да стане студент. Към настоящия момент по тази причина студентски град е пълен с хора, които са там само защото мама и тате са им казали така или защото е весело.

330

7777

преди 12 години

Преди години се казваше че студентите са бъдещият елит на нацията. Сега са малко студентите за който може да се каже това. Останалата част са бъдещата *** и престъпност на обществото!

329

сатана

преди 12 години

какво е това студенство те пълни алколики,,дроганти, изкрезили ,боже какво стана с истинските младежи които искаха да учат ,ама наистина учеха без пари без дрехи без дори да добре наядени работещи за да продължават своите знания и постигат мечтите си а сега е пълна лудница нито учение нито знание пълни простаци и алкохолици младежи пона 19 години е какво ще стане от тях ,не сатаната е навлесла навсякъде ужасно и още по ужасно и зловещо ще става ако не се въдвори железен режим, дисциплина и ред

fallback