Багата е в тежко състояние. Снимка: архив, Булфото
fallback

Самбистът Благой Иванов – Багата, който беше наръган с нож рано в неделя, все още е в тежко състояние, съобщиха от „Пирогов”. 

Той е на апаратно дишане и е в медикаментозен сън. Продължава процесът по стабилизиране на състоянието му.

В неделя Багата претърпя шестчасова животоспасяваща операция. Тогава той бе наръган с нож при нападение от 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Oще по темата
Полицията задържа 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела във връзка с мелето в столичното заведение. Смята се, че групата на  люлинския бос  е участвала в боя, при който самбистът беше тежко ранен.

Софийска градска прокуратура му е повдигнала обвинение за опит за убийство. Смята се, че Даниел Стефанов-Дъмпела е човекът, който е посегнал с нож на самбиста Благой Иванов-Багата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

g55

преди 12 години

do 123. Абе покемона 180см на 80кг тегло ти хубаво размяташ тоя макаров ама въпроса е дали си готов да ги излежиш годинките след като изпозастреляш половината хора от коментарите. Така ше те оправдаят,че свет ше ти се извие в кафеза такива като тебе стават роби. *** айде да видиме дали ти стиска да раздаваш патрони....готов ли си за сцепване на ***? Така като те чета май не =)

111

малко размисъл

преди 12 години

Искам само да разкажа нещо на всички храбри воини....преди години две компании се сбиха пред дискотека, нямаше ножове, нямаше пистолети, просто юмручен бой, но едно от момчетата почина на място, дали си удари главата някъде-незнам...Родителите му полудяха от мъка

110

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига ни занимавахте с тоя,някой да ви е искал информация?

fallback