fallback

Общ преглед

 

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд зарадваха близо 1000 души на един от редките си, но качествени концерти в столичен клуб.

Самият той го определи за специален пред специална публика.

Шоуменът, Годжи, Маестрото и компания пяха и свириха над два часа, като и те самите признаха, че голяма част от песните не са ги пели много време. За сметка на това пък хитовете им са добре познати и гостите пяха заедно с тях.

Наред с новите си парчета "Пружината" и "Нирвана кючек" те върнаха почитателите си години назад с песни като „Ад и рай“, „Жива рана“ и др.

Йордан Йончев–Гъмзата и Ванката поднесоха с чувство за хумор парчето "Лош герой", със самостоятелни парчета се изяви и Борис Солтарийски. Цветан Недялков пък обра аплодисментите с няколко китарни сола.
 
Точно пред музикантите бяха танцьорките от балет Магаданс, които бяха сред най-шумните и предложиха интересна хореография по време на изпълнението на "Пружината".

Фолкпевицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев, диджей Дамян и половинката му Ваня, известни бизнесмени и футболни шефове бяха сред гостите в клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

флаш

преди 12 години

Слави отдаааааавна си изпя песента....

56

Вичо

преди 12 години

Я, само толкова ли са *** в България? Хиляда души.... Ако е така да ги изпратим в селото на баш тъпанара край Плевен и там да си стоят, та да не безпокоят нацията. Да си цвилят и вият там и да прославят водача си....***.

55

dagoe

преди 12 години

e tova pak taq elena se e is..ala. Tq nq nqkoi cyrvul ako ne se podmaje nqma da e tq ot dnes.bg . Basi pomiqta

fallback