Снимка: Булфото
fallback

"Доколкото го познавам, Бербатов няма да промени решението си. Все пак може да ме изненада и дано го направи, защото с него класата на отбора ще се вдигне много, обяви бившият национал на България Благой Георгиев в интервю за "Меридиан мач".

Халфът на Терек Грозни е категоричен, че ако "футболистите, които са в националния отбор, играят за България и се раздават докрай, няма значение кой е треньорът".

"Не може да приемаш националния тим за даденост и само да отбиваш номера", категоричен е Георгиев и продължи:

"При Стоичков, Пламен Марков и Матеус беше най-добре... Но при Стоичков дебютирах. При него имахме много точки, около 20 и не се класирахме, защото завършихме трети. А на Евро 2008 се класираха отбори с по-малко точки от нас. Виждате какво е сега положението и с колко точки завършихме квалификационната група."

"Мен не ме хвана яд, че Мадански ми каза, че няма да разчита на мен. Хвана ме яд, че го направи под натиск. Ако той самият, макар и временен треньор, бе дошъл при мен и ми бе казал: "Благо, няма да разчитам на теб, Петко Иван, Гошо", щях да го разбера.

Но на него му казаха какво да направи. Това ме накара да се откажа от националния отбор", завърши Благой Георгиев.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 12 години

Татутиран ***.....

21

Жо

преди 12 години

ОТ КАКТО БЕРБАТОВ се отказа, Националния отбор по футбол на България, за две години е отбелязал само 7 гола!!! Два от тези 7 гола са срещу Саудитска арабия.

20

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ТЕЯМАНЕКЕНИ що не си *** ***.елаците и да им надувът коремите ами се мислят за звезди *** и наглия бЛАГо да дава акъл на Бербатов или да обсъжда Стоичков хора доказалисе и безпорни гении на футбола(В игра разбирасе за ицо) а тоя КУЦ КОН даже МАГАРЕ ще коментира то и Божинов остава сега да иска да стане лидер на националния и ПАРОДИЯТА ЩЕ СТАНЕ ПЪЛНА ГАДНИ ДОЛНИ БЕЗДАРНИЦИ ДАЖЕ МОЖЕ ВЕЧЕ И ДА СИ ГО СЛАГАТ ОТЗАДЕ С ЯКИ МОМЧЕТА БЛАГО И БОЖИНКАТА-***

fallback