Снимка: Reuters
fallback

С хеттрик на Кристиано Роналдо Реал Мадрид победи Леванте с 4:2 в мач от 22-я кръг на испанската Примера Дивисион, игран на стадион "Сантяго Бернабеу".

До победата на мадридчани обаче се стигна след като в края на първото полувреме те получиха дузпа, а гостите останаха с човек по-малко.

Преди това Леванте бе повел изненадващо в резултата и се отбраняваше организирано. Роналдо обаче разпечата мрежата на Мунуа,  а след почивката вкара още два гола, вторият от които след страхотен удар отдалеч.

Коне върна един гол след контра на Леванте, но Карим Бензема реши всичко с елегантен удар за крайното 4:2.

Така "белите" успяха да се възползват от грешната стъпка на Барселона вчера и вече увеличиха аванса си пред каталунците на 10 точки.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

qwer

преди 12 години

*** от Барса,не ви е ясно изглежда,че испанската лига има 38 кръга и се четат победите,загубите и равенствата срещу всеки отбор,а това,че за вас е важно само победите срещу Реал,доказва само величието на Реал (Мадрид),още пет години да биете Реал,никога няма да ги стигнете нито по титли в испанското ното по ШЛ,нито по междуконтинентални,въпреки,че путата Барса е отбор преди Реал,а знате ли ***,че "С.Бернабеу" е единственият стадион с отопление по всички трибуни и са покрити

5

Фен голем

преди 12 години

Барса къде хване Реал ги треска яко. Факт. Ама това е първенство с много отбори Реал е на 1 място - факт. Само наш ЦСКА може да бие в момента Барса, никой друг.

4

:)

преди 12 години

колко пъти Барса трябва да тресне Реал че коментари като тоя на номер едно да изчезнат?

fallback