Александър Николов. Снимка: АЕЦ "Козлодуй"
fallback

Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов смята, че нападението над него е на лична основа.

Той бе нападнат на 21 ноември вечерта от двама души близо до дома му. След побоя шефът на атомната ни централа беше с леки охлузвания и разкъсана мида на дясното ухо.

"Считам, че инцидентът е на лична основа. Като си направих ретроспекция за последните няколко години, не можах да открия нищо, сторено от мен, с което да съм провокирал това нападение", заяви Николов пред БНР.
 
"До този момент съм в неведение за мотивите на нападателите. Атаката в никакъв случай не е заради сделки с електроенергия с оглавяваната от мен АЕЦ "Козлодуй". Няма нарушения на сключените договори за продажба на ток. На всички търговци продължаваме да предоставяме", допълни той.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 11 години

Лична ? Нали се стреляха заради тази енергетика.Него са го били ?Сега какво следва с енергетиката ?Да те е страх да си мислиш ,Каква двулична политика се играе. от Бойко , а това беше водещ отрасъл .Ама тия са за бесене бе , няма ли да има Български "АЕЦ" ?

16

думи

преди 12 години

ДУМИТЕ, които казва този ДИРЕКТОР, са лишени от логически смисъл, а той е ИНТЕЛИГЕНТЕН човек!Струва ми се, че са СЛОЖЕНИ в устата му, за да се прикрие някакъв ВАЖЕН ДЪРЖАВЕН или Междудържавен проблем- може би вече знаят каква националност са биячите.

15

алоо

преди 12 години

невЕдениетооо, не вИждате лииии???

fallback