Снимка: АЕЦ Козлодуй
fallback

Изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николов, който беше нападнат вчера от двама души близо до дома си, е с леки охлузвания и разкъсана мида на дясното ухо, съобщиха от полицията.

Оказана му е веднага медицинска помощ и е без опасност за живота.

Нападението стана вчера вечерта около 19 часа, когато шефът на атомната ни централа се е прибирал към вкъщи.  Полицията работи по различни версии, засега обаче се изключва нападението да е извършено с цел грабеж.

„Ангажирали сме целия ресурс на Областната дирекция. Работим съвместно с Окръжна прокуратура – Враца и Института по психология на МВР”, коментира шефът на полицията във Враца Росен Иванов.

Полицията все още издирва двамата нападатели.

Oще по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 12 години

Този шеф е милионер от далавери.И този път е стъпил на криво за това са го понабили.Попитайте го от къде взе пари да засади стотици декари с лозя в родното гр.БЕЛЕНЕ и да плаща на хора да ги гледат?Е за това защото е далаверажия и крадец са му видели сметката.Нищо му няма .Ще му мине и ще продължи да краде.Сега се готви да строи хотел в Белене.Мислите ли,че ще е с честни пари?

28

da

преди 12 години

vijte mu maznata mucuna ako beh az 6te da go razpora smurt maika vi deeba

27

стефан

преди 12 години

Сашо ли !....я попитайте какво мислят за него работещите в АЕЦ-а. Прави се на болен сума време само да него уволнят преди това. А защо са искали да го уволняват знаят: той и предишната управа на АЕЦ-а.Там продължават да управляват БСП и ДПС!!!!!!

fallback