Снимка: Булфото
fallback

Полузащитникът на Терек Грозни и на националния отбор на България по футбол Благой Георгиев е напуснал лагера на представителния тим в Правец ден преди мача с Уелс.

"Да, вярно е, че напуснах националния. Сега няма да казвам какви са причините, защото утре ще дам пресконференция", обяви пред "Дарик" Благо Георгиев.

Това решение идва напук на думите на Михаил Мадански отпреди седмица, който заяви, че ще гради отбора около играчи като Стилиян Петров и Благой Георгиев.

Халфът се превърна в един от основните състезатели в представителния тим на България в последните години, като той е един от най-добрите изпълнители на преки свободни удари.

До момента Георгиев има 5 гола в 48 мача с националната фланелка на България. Той е отбелязал попаденията си във вратите на Кипър, Словения, Черна гора, Сърбия и Малта.

Така Благо Георгиев най-вероятно ще последва приятелите си Димитър Бербатов и Димитър Иванков и ще скъса с националния отбор. Следващите на ход са може би ветераните Стилиян Петров и Мартин Петров.

Още футболни новини от България четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

виновен

преди 12 години

Благовеста Георгиева по, точно също като Димитрина Бербатова

138

Анонимен

преди 12 години

абе да се маха и да ходи в Сън Сити на чалга бре ние такива куци коне си имаме в обора в Подуяне колкото искаш

137

genadi

преди 12 години

"Голяма" загуба!Ха-ха-ха...Алкохолизиран чалгарски некадърник!

fallback